• PhotoReady™

PhotoReady™

De oplossing voor volledig schoon gesneden en gestapelde foto’s.

Snij en stapel digitaal geprinte foto’s van een grootte variëteit aan formaten.

PhotoReady™ snijdt en slit bedrukte (en gelamineerde) rollen tot volledige schoon gesneden output.

Gegroepeerd volgens de printvolgorde en uitgeleverd op een ‘shingling’uitvoerband of stapelaar.

De PhotoReady ondersteund een breed scala aan afgewerkte formaten, van 4” x 4” tot 18” x 60”, geprint in 1=up, 2-up, 3-up en 4-up modus.

De PhotoReady is voorzien van 2D Datamatrix lezers waardoor setjes altijd bij elkaar blijven. Het modulaire ontwerp voor gemakkelijk onderhoud en de snijsnelheid met papieracceleratie maken dit een betrouwbare en flexibele oplossing voor elke soort foto applicatie.

De PhotoReady™ oplossing bestaat uit de Unwinder 550, Cutter TC 7000 TS, 90◦ Roltafel TC 7007 RT, stapelaar TC 1230, uitvoerband TC 0330 (of optioneel ‘shingling’ uitvoer TC 0250). Het systeem produceert met gemak stapels met een variabele hoogte met snelheden tot 60 meter per minuut.

De Unwinder 550 verwerkt zonder moeite gecoat en ongecoat papier zonder dit te beschadigen en biedt consistente en betrouwbare invoer met vergrote rollen om beschadigingen aan zelfs het zwaarste papier te voorkomen.

Eenmaal geprint verwijdert de TC 7000 TS, afhankelijk van de impositie, de tussenuitsnedes en zijkanten. De 2D Datamatrixcode stelt de lengte van de output in, leest het aantal vellen in een set en voorziet van informatie over de blanco vellen.

Na het snijden wordt het papierafval verwijderd door de TC 0050 Vacuüm. Blanco papier wordt in stapels verzamelt en op de uitvoerband afgeleverd (vellen korter dan 2 meter kunnen worden omgeleid naar een bak onder de TC 7000).

Selectieve uitvoering van links naar rechts wordt vervolgens uitgevoerd op de 90◦ Rolling Table welke verbonden is met de Cutter. De tafelbreedte is handmatig verstelbaar voor verschillende formaten foto’s. Eemaal in de stapelaar worden de vellen samengedrukt en op de uitvoerband afgelegd waarna de operator de productie kan verwijderend.

Wilt u meer info over deze of andere machines?