Contact

Hebt u vragen na het lezen van de website, wilt u gebruik maken van een van onze diensten of wilt u een afspraak maken?

Supply shop

Via de webshop bestelt u snel en gemakkelijk vele supplies!

Services

Om succesvol te zijn in een tijd waar korte levertijden meer standaard dan uitzondering zijn, is het van cruciaal belang uw apparatuur in goede staat te houden. Alleen zo bent u in staat het maximale rendement uit uw apparatuur te halen om de door uw klant gewenste levertijd te realiseren. Daarnaast wilt u natuurlijk snel geholpen worden in geval van een verstoring. Onze service organisatie is ingericht om snel te schakelen en zijn eventueel 7 x 24 uur beschikbaar.

Krachtige partner

De totale portfolio bestaat uit A-merken die de volledige breedte van printfinishing invullen. “Voor dit brede scala aan machines hebben wij service-monteurs in huis die de volledige technische expertise beheersen. Daarin zijn wij uniek en samen de beste partner in de markt!" vertelt Michel Carlier: “Voor onze klanten willen wij met ons bedrijf precies die krachtige partner zijn voor alle printfinishing! Van A tot Z kunnen wij zorgen voor de beste machine oplossing met daarbij die perfect passende technische service.”

Even voorstellen

Wij hebben ons team in de loop van de jaren heel zorgvuldig opgebouwd en zijn enorm trots op alle mensen. Wij stellen ze graag aan u voor.

Algemene voorwaarden

Kentie Systeemtechniek BV: Kvk 77874137

Heeft u een vraag? Stel hem aan een van onze experts!