Markhunting Ultra Serie 300A UV & AQ High Capicity

De Markhunting Ultra 300-serie is een UV-coatingoplossing die de waarde en levendigheid van bedrukte stukken verhoogt. De machine maakt bedrukken en lakken in één bewerking mogelijk is. Het assortiment omvat de Ultra 300A Off-line UV-coater voor offset- en digitale persen, de Ultra 300A HC (hoge capaciteit) en het Ultra 300i On-line model speciaal voor HP Indigo digitale persen.

Dankzij het Auto Gap-systeem wordt voorkomen dat overtollige coating wordt uitgesmeerd op de achterkant van de afdruk. Applicator en afdrukrollen grijpen alleen aan het begin en einde van de plaat aan, voor een schone, veegvrije afwerking aan beide zijden. De rollen worden automatisch uitgeschakeld als er geen vel is, waardoor inkepingen en vlakke plekken op rollen of afdrukken worden voorkomen.

De Ultra 300ia voor HP Indigo digitale persen maakt gebruik van een brug voor in-line gebruik met de HP Indigo 5000 en 7000 serie persen. De elektronische interface biedt bi directionele communicatie in het geval van een papierstoring aan beide uiteinden.

Het coatingsysteem verlaagt de viscositeit van de UV-lak, waardoor deze soepeler en gelijkmatiger op de plaat wordt aangebracht. Matte coatings mengen beter, en hoogglans coatings worden gladder gemaakt. Foutcodes worden weergegeven wanneer papierstoringen worden gedetecteerd en de UV-lamp wordt uitgeschakeld om te voorkomen dat het vastgelopen papier verbrandt.

PRINTFLOOD 300A UV &AQ

Specificaties

ULTRA 300A UV & AQ COATER

Type Machine

Full-Surface Flood UV-coatingsysteem overstroming UV (ultraviolet), waterig (op waterbasis), soft-touch coatingsysteem en priming

Minimaal Papierformaat

215 mm (W) x 280 mm (L)

Maximaal Papierformaat

530 mm (B) x 750 mm (L) - B2+ SEF (Invoer aan de korte zijde)

Verwerkingssnelheid

Tot 45 meters / minute

Gewicht Papier

Van 150 tot 600 grams

UV Uithardingssysteem

UV Lamp, 6.5 kW, 1300+ hours

Infraroodverwarmers

Standaard uitgerust met 3 x infrarood

Aanpassingen

Applicatie- en doseerrol, schraapbladen

LED Display & Bedieningspaneel

Vooraf ingestelde coatinginstellingen, eenvoudige bediening met functieaanpassing vanaf paneel: Coater-snelheid, UV / AQ-pompsnelheid, IR-temperatuur, Auto-Gap AAN / UIT, zelfreiniging, foutcodes, papierverwijdering etc.

Automatische aanpassing van de tussenruimte

Voorkom versmering en zorg voor een superieure afwerkingsstandaard & uniek op de markt

Varnish Voorverwarmingssyteem

Emmer met standaard verwarmingsmantel om de viscositeit van de lak te verbeteren

Uitvoerlade

Instelbare uitvoerlade, 650 (B) x 740 (D) m

Stroomvereiste & Gewicht

400 VAC, 50 Hz, 27 A, 380 V 3 Phase Supply - 450 kg


Wilt u meer info over deze of andere machines?