Markhunting Ultra Serie 1000A UV & High Capicity

Met de Markhunting Ultra 1000-serie coatingmachines kunt u uw afdrukken omzetten in levendige, inspirerende communicatiemiddelen door hun duurzaamheid, algehele look en kwaliteit te verbeteren. Het assortiment omvat de Ultra 1000A UV, 1000A AQ, (waterbasis), Ultra 1000A UV & AQ, Ultra 1000A Duplex, Ultra 1000A Duplex Ready en de Ultra 1000Ai Online voor de HP Indigo 12000 digitale pers.

UV- of waterige coating en priming verbetert de duurzaamheid, voorkomt krassen en schuren en is bestand tegen vingerafdrukken en vlekken. Het beschermt niet alleen kostbaar drukwerk, maar verbetert ook de afdrukkwaliteit en -dichtheid van digitaal, offset- en inkjetbedrukte vellen.

Klanten die de Ultra 1000A-serie willen gebruiken, kunnen kiezen tussen UV- of watergedragen coating op waterbasis. Primeren voor het afdrukken kan helpen om de totale papierkosten te verlagen.

De Ultra 1000-serie biedt coating in één doorgang in simplex, duplex, duplex ready of complete flood en in off-line en full in-line configuraties.

Het intelligente besturingssysteem zorgt voor een eenvoudige bediening, snelle programmering en automatische aanpassingen en reiniging. De ontwerpen zijn modulair - ideaal voor gebruik in korte en middelhoge volumes, maar kunnen worden opgewaardeerd naar invoer en stapeling van grote volumes.

PRINTFLOOD 1000A UV & AQ

Specificaties

ULTRA 1000A UV & AQ COATER

Type Machine

Full-Surface Flood UV-coatingsysteem overstroming UV (ultraviolet), waterig (op waterbasis), soft-touch coatingsysteem en priming

Minimaal Papierformaat

215 mm (W) x 280 mm (L)

Maximaal Papierformaat

530 mm (B) x 750 mm (L) - B2+ SEF (Invoer aan de korte zijde)

Verwerkingssnelheid

Tot 45 meters / minute

Gewicht Papier

Van 150 tot 600 grams

UV Uithardingssysteem

UV Lamp, 9.6 kW, 1300+ hours

Infraroodverwarmers

Standaard uitgerust met 3 x infrarood

Aanpassingen

Applicatie- en doseerrol, schraapbladen

LED Display & Bedieningspaneel

Vooraf ingestelde coatinginstellingen, eenvoudige bediening met functieaanpassing vanaf paneel: Coater-snelheid, UV / AQ-pompsnelheid, IR-temperatuur, Auto-Gap AAN / UIT, zelfreiniging, foutcodes, papierverwijdering etc.

Automatische aanpassing van de tussenruimte

Voorkom versmering en zorg voor een superieure afwerkingsstandaard & uniek op de markt

Varnish Voorverwarmingssyteem

Emmer met standaard verwarmingsmantel om de viscositeit van de lak te verbeteren

Uitvoerlade

Niet beschikbaar

Stroomvereiste & Gewicht

400 VAC, 50 Hz, 40 A, 380 V 3 Phase Supply - 720 kg


Wilt u meer info over deze of andere machines?