Service Solutions

Service Solutions

Hoogstaande service

Om succesvol te zijn in een tijd waar korte levertijden meer standaard dan uitzondering zijn, is het van cruciaal belang uw apparatuur in goede staat te houden. Alleen zo bent u in staat het maximale rendement uit uw apparatuur te halen om de door uw klant gewenste levertijd te realiseren. Daarnaast wilt u natuurlijk snel geholpen worden in geval van een verstoring. Onze service organisatie is ingericht om snel te schakelen en zijn eventueel 7 x 24 uur beschikbaar.

Gepland preventief onderhoud ontzorgt
Door een service overeenkomst af te sluiten bent u verzekerd van regelmatig gepland onderhoud op uw apparatuur. Op deze wijze blijft deze in goede technische staat. Wij nemen hierin het initiatief zodat u zich volledig kunt focussen op waar u goed in bent……uw klanten bedienen met mooie producten.

Korte responstijd bij een storing
Om uw stilstand bij een verstoring tot een minimum te beperken bieden wij als eerste instantie telefonische ondersteuning. In geval dat een technische interventie noodzakelijk is, zullen wij direct met u een afspraak maken zodat u zo spoedig mogelijk wordt geholpen.

Service window
Voor elk Service Pack stemmen wij met u het service window af dat bij u past. Indien gewenst kunnen wij u op basis van 7x24 uur service bieden. In geval u voor een belangrijke productie bijvoorbeeld een avond ploeg inzet of overwerkt in het weekend, dan kunt u uw service window tijdelijk uitbreiden. Op deze wijze bent u verzekerd van service passend bij uw werkzaamheden. Binnen het Service Pack zullen wij met u overeenkomen wat de beschikbaarheid en interventietijd is.

All-In Service Pack
Met het All-In Service Pack zijn alle kosten voor het preventief- en correctief onderhoud, evenals de onderdelen - behoudens verbruiksmaterialen - opgenomen in het service tarief. Voor het All-in Service Pack geldt een korting van: - 100% op onderdelen; - 100% op het voorrijtarief bij correctief onderhoud; - 100% op werkuren bij correctieve werkzaamheden.

Basic Pro Service Pack
In het Basic Pro Service Pack zijn de kosten voor de werkzaamheden van het preventief onderhoud - behoudens onderdelen - opgenomen in het service tarief. De kosten voor het correctief onderhoud, evenals onderdelen en verbruiksmaterialen worden op basis van nacalculatie in rekening gebracht. Voor het Basic Pro Service Pack geldt een korting van: - 20% op onderdelen; - 100% op het voorrijtarief bij correctief onderhoud; - 10% op werkuren bij correctieve werkzaamheden.

Heeft u een vraag? Stel hem aan een van onze experts!