Libra 800

  • Libra 800

Libra 800

De LIBRA 800 is een zeer vrij te configureren en aanpasbare oplossing. Het enige volledig geautomatiseerde en geïntegreerde systeem om één uniek boek per keer te produceren.

De unieke mogelijkheid om elk boek, variërend in dikte, hoogte, lengte en omslagtype (softcover, false cover, cover with flaps) te produceren.

Door de afnemende oplage grootte is de LIBRA 800 de oplossing voor het produceren van ‘short run’ en ‘book of one’ producties. Met de LIBRA 800 is het mogelijk om de gehele boekvoorraad naar nul te reduceren en hiermee het risico op onverkochte boek voorraden weg te nemen.

Libra biedt de mogelijkheid om nieuwe markten te bedienen waar ‘short run’ opdrachten nodig zijn. Denk hierbij aan handleidingen, ‘limited edition’ boeken, uitgeverij van nieuwe auteurs, kunstboeken, onderzoeksrapporten, herzieningen van financiële rapporten en nog veel meer. Publicaties in kleine oplages worden rendabel met de Libra.

LIBRA 800 is een unieke oplossing die inline met uw printer of nearline geïnstalleerd kan worden. Door de invoer van 1 of 2 rollen gedrukte media en/of voor geassembleerde boekblokken wordt volledig geautomatiseerde ‘book on demand’ productie mogelijk gemaakt.

Libra biedt volledige flexibiliteit en efficiëntie voor kleine oplage boeken, gepersonaliseerd boeken en ‘book of one’ productie. Dit alles met een productiviteit tot wel 800 boeken per uur.

 

Wilt u meer info over deze of andere machines?