Vellen Inkjet

Na high speed rollen inkjet zijn ook de eerste vellen inkjet persen beschikbaar. In nauwe samenwerking met Canon heeft Tecnau een range aan inline verwerkingsoplossingen ontwikkeld voor de succesvolle VarioPrint i300. De oplossingen voor de VarioPrint i300 betreffen:

dynamisch perforeren: vele documenten dienen nog steeds te worden voorzien van één of meerdere perforaties. Hierbij valt te denken aan OLA formulieren, antwoord kaarten maar zeker ook couponvellen. De mogelijkheid bestaat om meerdere perforatie 'templates' selectief te gebruiken.

ponsen: vele producten worden na het printen voorzien van boorgaten zodat de vellen in mappen kan worden geachiveerd. Tevens wordt veelvuldig geponst voor het wire-binding. Dit ponsen kan nu inline waarbij gewisseld kan worden tussen verschillende pons patronen. Doordat ook nadien niet meer hoeft te worden geboord bespaart u daar op kosten en wordt ook kostbare tijd bespaard.

cut & stack: vele toepassingen moeten rondom worden schoongesneden, of zijn multiple-up geprint. Door inline de geprinte output direct te snijden en te stapelen, waarbij tevens op job- of boekblok niveau wordt gesepareerd, wordt veel tijd bespaard en heeft een enorm voordeel op de interne doorlooptijd. Wij adviseren u graag in een persoonlijk gesprek en neem hiervoor contact met ons op.

Rollen Inkjet

Sinds 1985 zijn wij actief met rotatieve printsystemen en hebben veel ervaring opgedaan met een veelheid aan verschillende toepassingen. ​

Om de inzetbaarheid van uw high speed inkjet printsysteem te maximaliseren is de juiste keuze van de voor- en nabewerking enorm van belang.

Tecnau heeft een ruime portfolio aan oplossingen voor mailing, commercial printing en book on demand. Naast oplossingen voor rollen inkjet, heeft Tecnau nu ook oplossingen voor vellen inkjet.

Vanuit deze ervaring kunnen wij u passend informeren en adviseren over hoe u uw proces zo optimaal mogelijk kan inrichten op gebied van efficiëncy, doorlooptijd en flexibiliteit. 

Wij praten u graag bij over de nieuwste mogelijkheden en ontwikkelingen.

Heeft u een vraag? Stel hem aan een van onze experts!