“In de zomer van 2019 zijn we met elkaar in gesprek gekomen en al snel zagen we dat alle puzzelstukken passen! Tijdens het vervolg werd het samengaan een logische keuze en dat horen we nu ook van onze klanten. Met ons brede scala aan machine oplossingen en technische expertise zijn we samen het beste in de markt.” vertellen Michel Carlier en Peter van Beek.

Logische keuze voor onze klanten
“Kijk!”zegt Peter van Beek. Eén plus één is hier dus echt drie, dan hebben we het over een uitstekende synergie van twee bedrijven die samengaan. Samen zijn we meer dan 50 jaar in de branche werkzaam en weten we waar we het over hebben.“ Michel Carlier vult aan: ”Je hebt het over een mentaliteit en expertise die je in onze service organisaties voelt. Dat kun je niet aanleren, je kunt je team niet even klantgericht laten denken. Wij hebben onze service-teams in de loop van de jaren heel zorgvuldig opgebouwd en zijn enorm trots op alle mensen die we nu in één team samenbrengen.
Michel Carlier en Peter van Beek over dit unieke samengaan: 
“Met ons brede scala aan machine oplossingen en technische expertise zijn we samen het beste in de markt.”

Machine oplossing voor de totale levensduur
“Wil een klant een goede machine voor zijn specifieke vraag, dan kiezen wij voor de beste totaaloplossing. Onze service gaat altijd voor, ook vóór het commerciële belang op korte termijn! Wij hebben een verantwoordelijkheid in onze adviesfunctie en nemen daarin alle facetten voor de totale levensduur mee. Klanten weten dat van ons en kijken verder dan alleen de aanschafprijs van de machine. De productiviteit en levensduur van de machines die wij leveren zijn uiterst belangrijk voor onze klanten. Daarom kiezen zij voor Kentie-Rotaform Systeemtechniek.”

Samen één krachtige partner in printfinishing
De bundeling van de totale portfolio bestaat uit A-merken die de volledige breedte van printfinishing invullen. “Voor dit brede scala aan machines hebben wij service-monteurs in huis die de volledige technische expertise beheersen. Daarin zijn wij uniek en samen de beste partner in de markt! Dat is dus precies de puzzel die wij aan het leggen zijn.” vult Michel Carlier aan: “Voor onze klanten willen wij met ons nieuwe bedrijf precies die krachtige partner zijn voor alle printfinishing! Van A tot Z kunnen wij zorgen voor de beste machine oplossing met daarbij die perfect passende technische service.”

Service staat altijd op de eerste plaats!
“Het derde puzzelstuk is toch altijd de klant!” daar zijn beide heel duidelijk in. “Het draait bij ons altijd om de beste service voor de klant!” vervolgt Peter van Beek: “Het draait uiteindelijk allemaal om de samenwerking die je met een klant aangaat en de belofte die je nakomt. Altijd en overal moet je klaar staan en zorgen dat de klant ook dán op je kunt rekenen.” Michel Carlier is het daarmee eens: “Nu we samengaan willen we elke oplossing in afwerking gaan bieden. Daar gaan we ons team nog meer op inrichten, zodat de klant wordt opgenomen in een perfect werkende service organisatie.”

Perfect werkende brede organisatie
“Wij hebben ons plan voor de komende periode klaar en zijn daarmee aan de slag gegaan. Bestaande klanten profiteren van onze bredere portfolio en kunnen we nóg meer services aanbieden.” Michel Carlier gaat verder: “Wij blijven een hardwerkend no-nonsens bedrijf, maar onze rol als krachtige partner gaan wij waarmaken. Bestaande klanten zullen dat stap voor stap gaan merken in een toenemend aanbod aan producten en diensten. Zij kunnen gebruik maken van onze brede expertise en jarenlange ervaring in procesoptimalisatie. Van advies tot aanschaf en ontzorgen, over het hele spectrum zijn wij de juiste partner!”
“Het blijft luisteren naar alle wensen van de klant en dan de
maatwerk oplossing bieden die het best past.”

Expert in de totale printfinishing
Met het samengaan is er een uniek bedrijf ontstaan. Een autoriteit op het gebied van document nabewerking in de grafimedia en direct mailing industrie. “Ja, en wij zijn daar natuurlijk enorm trots op.” zegt Michel Carlier: “Deze rol is juist belangrijk voor de totale industrie. Dat merken wij meteen aan de gesprekken met klanten en relaties, want zij herkennen de oplossingen die wij nu kunnen bieden. Wij kunnen dat waarmaken met telkens precies de juiste oplossing voor elke vraag die ons wordt gesteld. ”Het blijft puzzelen.” lacht Peter van Beek. “Welke machines en diensten zorgen voor het beste eindresultaat.”

Maatwerk tot 24/7 ontzorgen is mogelijk
“Ik wil lezers graag uitnodigen om ons uit de dagen.” stelt Peter van Beek. “Geen vraag is ons gek genoeg, dus kom maar op en stel die vraag!” Michel Carlier lacht: “Dan moet het wel over ons vakgebied gaan hoor! Uiteraard komen wij dan graag op gesprek om te zoeken naar de oplossing van de puzzel. Pakken wij de vraag op en gaan wij daarmee aan de slag met ons brede pakket aan machine oplossingen en uitgebreide expertise in technische service. Samen met ons team komen wij vaak tot verrassende alternatieven en leveren de nieuwe processen een bijdrage aan het totale resultaat van het bedrijf van de klant.”

Heeft u een vraag? Stel hem aan een van onze experts!